Thuiswerk gezocht..

Naast mijn parttime baan in de zorg ben ik al jaren op zoek naar thuiswerk. Naast al die louche thuiswerkcentrales die geld vragen voor een thuiswerk-brochure, of telefoonnummers die vet geld kosten om advertenties te beluisteren moet er toch betrouwbaar thuiswerk te vinden zijn?? Ik ben woonachtig in Gelderland, kan iemand mij een tip geven? Het maakt me niet uit wat het is, van inpakwerk tot administratief werk..gewoon een leuke bijverdienste die ik naast mijn huidige baan, en gezin kan combineren! Iemand een idee???

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt trouwens ook een Mturk worden. Dat is met de computer een soort van thuis werk doen.

Bronnen:
https://www.mturk.com/mturk/welcome

Je bracht me op een idee, en ik heb gelijk op Marktplaats gekeken. Vroeger heb ik veel geenquteerd, aan de deur op afspraak en telefonisch. Was leuk werk. Via onderstaande link kan je het bekijken. E 9,50 per uur en minimaal 7,5 uur per week. Succes. Op Marktplaats staat via Job.nl nog meer thuiswerk. Dat heb ik verder niet bekeken.

Bronnen:
http://cati.tns-nipo.com/

Thuis op kinderen passen. Als je veel ruimte hebt, is er ook nog wel wat brood te verdienen met het organiseren van thema-verjaardagsfeestjes voor kinderen, b.v. knutselfeestjes. Maar er zijn meer mensen die dat in het verleden al ontdekt hebben.

mijn moeder verkoopt sinds kort JEMAKO doeken, misschien is dat een idee?

Hier vind je zowel een zwarte lijst (met foute bedrijven) als een witte lijst (met bedrijven die deugen): http://www.meldpuntthuiswerk.nl/ Daar kun je kijken of er iets in jouw buurt is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100