Ik moet voor school een Verhaal schrijven

Ik moet voor school een verhaal schrijven over iets dat echt gebeurt is, maar moeilijk te geloven is. Daarbij moet de klas raden of het verzonnen of echt gebeurd is. Ik zou graag iets hebben dat echt gebeurt is. Heb jij iets bijzonder ofzoiets meegemaakt of ken jij iemand die zoiets heeft meegemaakt , vertel dat verhaal hier. Mssn wordt jou verhaal dan wel uitgekozen. Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het Zweedse hondje Lilo had al een week gejankt van de pijn. De eigenaar bracht het dier naar de dierenarts. De dienstdoenden dierendokter had het idee dat het wel eens om maagproblemen zou kunnen gaan. Na het maken van een róntgenfoto werd er onder andere het volgende in de maag van de hond gevonden: een onderbroek, vishaken, legoblokjes, een rubberen eend, een metalen ketting en diverse stenen. Alle objecten zijn met succes verwijderd. Tja, raar maar waar.

Kijk maar even op http://www.waarmaarraar.nl/

http://tinyurl.com/4ch6bg6

De atoombommen van Amerika op Hiroshima en Nagasaki waren heftig. Maar er was een heftigere die niet veel publiciteit heeft gekregen. De Tzar bom.(Sovjet unie) Deze was vier keer erger dan zijn Amerikaanse concurrenten. Zie het filmpje in de link. Waar gebeurd maar niet te geloven!

Bronnen:
http://sargasso.nl/archief/2007/04/23/groo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100