Welk medisch vak verdient het best?

Ik zal binnenkort moeten weten wat ik laten ga worden en ik ben anatomisch best goed, dus ik vraag me af welke artsen het meest verdienen.

Toegevoegd na 59 minuten:
Ik ben anatomisch best goed en het lijkt me een dankbaar vak om mensen te genezen. Dit topic helpt me een beetje om een keuze te maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet hoe oud je nu bent, maar grote kans dat tegen de tijd dat jij specialist bent de verhoudingen al weer heel anders liggen, dus daar zou ik wat voorzichtig mee zijn. Op dit moment verdienen bijvoorbeeld chirurgen veel geld. Gelukkig hoef je de keuze niet definitief nu te maken. Je moet eerst medicijnen gaan studeren. Daarbij loop je ook co-schappen. Daarna wordt je arts in opleiding en dan pas kun je je gaan specialiseren. Het aantal specialisatieplaatsen is beperkt, dus je groeit in de praktijk waarschijnlijk vanzelf richting hetgeen het beste bij jou past (qua belangstelling, kunde en financieel). Veel succes, het is een lange weg met heel hard werken.

Ik denk als zelfstandig chirurg.

Je kunt als arts heelveel geld verdienen als je zelfstandig gaat werken. Een bijvoorbeeld hartchirurg wordt Maar als je arts wordt omdat je veel geld wil verdienen hoop ik toch dat je het niet wordt. Een arts wordt je om mensen beter te maken Jammer mijn antwoord vorige werd verwijderd ondanks dat iedereen het er mee eens was

Een anesthesist verdient het meeste van alle specialisten. Moet je wel een hele goeie worden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100