Rijden bepaalt type mensen in een bepaalt type auto?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Over het algemeen wel maar het zijn en blijven natuurlijk stereotypen. *Campers rijden vaak in een oude Mercedes of BMW. *Petjes (tjappies) vaak in een kleine opgevoerde auto (vaak in een spuuglelijke kleur). *Bij Audi's werkt vaak het knipperlicht niet (zegt ook wat over de bestuurder). *Ik zie bijna nooit mannen in een minivan rijden. *Mede-Nederlanders met hun roots in Suriname/Antillen zie je vaak in een glimmende BMW. *Oudere mensen rijden vaak in kleine auto's die hoog zijn (bijvoorbeeld Opel Agila), blijkbaar geven zij dus niets om een mooie auto ;-) *Vaak zijn de bestuurders van cabrio's hele "foute" oudere mannen, of hun 20 jaar jongere vrouw/vriendin. Elke type mens heeft wel iets bij een bepaald type auto, wel grappig als je er over na gaat denken. Ik zelf rijd in een Hyundai Coupe (1997) ben benieuwd wat voor "type" ik bij hoor...

Ik vind bij sommige type's echt wel. Ik ken een jongen die rijdt in een mercedes en ik vind dat ook precies bij hem passen, ik kan het niet uitleggen maar een andere auto staat hem gewoon domweg niet. Toegevoegd na 1 minuut: En met de bmw vind ik het ook opvallend, daar rijdt ook niet ieder type in.

zeker wel, kijk maar eens wat voor types je ziet rijden in een zwarte vw golf, vrijwel altijd jonge gasten om maar een voorbeeld te noemen.

Een saab rijder is ook altijd een bepaald type. Van middelbare leeftijd of ouder,en evt een pijp in zijn mond.

Ja, ik ken twee kunstenaars die allebei verliefd zijn op de snoek. Vind dit zelf ook mooie auto. Zeker voor die tijd.

Ja, Rolls-Royce en Bentley-rijders zijn echt 'anders'.....

Ja, rijke mensen rijden in een dure auto en arme mensen gaan met openbaar vervoer...

Jazeker. Ik had er zoeen. Die paste helemaal bij mij. Toegevoegd na 1 uur: "Als je auto's met mensen zou kunnen vergelijken, is de Volvo een knoestige, wat onhandige man, met haar in zijn oren, die, als hij eenmaal na een paar glaasjes loskomt, verschrikkelijk geestig blijkt te zijn en ook nog goed kan dansen." Aldus de diep betreurde Martin Bril.

Bronnen:
http://www.martinbril.nl/archief/2007/02/d...

ja wij hangen erg aan de sixties dus onze auto is ook een oldtaimer hoef je ook geen wegenbelasting te betalen

Jawel een auto is heel vaak een persoonlijk gekozen symbool. Zelfs als je alleen maar geld hebt voor een heel oudje, ben je nog heel kritisch over het uiterlijk ervan Dit is de mijne...echt m'n 1e keus karretje En daarvoor had ik dit... Toegevoegd na 2 minuten: Had ik zelf beschilderd.

Ik heb een bepaalde mening over een bepaalde compensatiebehoefte bij Hummer-rijders....

Een neger rijdt graag BMW :) Oudere Surinamers zullen bijna altijd een Japanner rijden. Aso's willen graag een VW Golf Notarissen rijden graag een Jaguar Sjonnies rijden graag een oude Mercedes

Ik zie ook vaak sjonnies in een opgevoerd Golfje zitten, met 2 uitlaten en zo'n konijnensticker achterop van de playboy.

Dat zouden die bepaalde type,s best wel willen, maar dat lukt niet iedereen altijd, omdat je daar dan ook een prijs voor moet betalen. Dus dan maar wat goedkoper,en niet in het type auto wat je graag wil.

Jazeker! Ik kom met mijn 2cv wel eens op meetings, en gezamelijke kampeer-weekendjes. Het leuke daarvan is dat iedereen gelijkgestemd is, en over het algemeen veel dezelfde soort interesses hebben.

Nee, de directeur van T&T rijdt in een Toyota Prius. Sommige mensen hebben namelijk totaal geen interesse in auto's!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100