Kan je ergens in Amsterdam bij de Wibautstraat gratis parkeren? Of voor een laag tarief?

Ik moet hier maandag t/m vrijdag heen van 9.00 tot 16.00
Aangezien het per uur 4 euro is, wordt dit onbetaalbaar..
Ik kan niet zomaar even 150 euro per week uitgeven aan parkeerbonnetjes..

Weet iemand of je hier in de buurt ergens gratis kan parkeren? Of voor de helft van de prijs per uur..? (scheelt toch weer)

Of is er een mogelijkheid ergens in Amsterdam gratis te parkeren en een rechtstreekse tram te nemen naar de wibautstraat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Goedkoop zijn ook de tranferia rondom Amsterdam. U kunt hier parkeren voor maar 8 euro per dag. U krijgt er ook nog 5 gratis retourtickets OV naar het centrum van de stad bij. Te weten dat zo'n kaartje al gauw een paar euro is, dan is het parkeren wel degelijk gratis. Kijk bij de P+R regeling Transferia. http://www.centrumparkeren.nl/amsterdam/gratis-parkeren Toegevoegd na 3 minuten: Vanaf Zeeburg bijv is het dan nog wel 21 min met de bus 37. Valt wel tegen..... Toegevoegd na 6 minuten: Gratis gaat niet lukken: In alle Amsterdamse stadsdelen binnen de ringweg A10 en bepaalde delen buiten de ring geldt betaald parkeren. Gratis kunt u buiten de ring A10 parkeren.

Gratis parkeren kan je bij van der Made weg en vanaf daar per metro naar Wibautstraat

Nee BIJ de Wibautstraat kan je niet gratis parkeren. Het hele centrum is betaald gebied. Wel kan je in bijvoorbeeld nieuw sloten gratis parkeren en met het OV naar de stad in 10 minuten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100