Kun je de ANWB bellen voor een kapotte lamp?

Ik moet er de halve moter uithalen wil ik hem kunnen verwisselen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als U lid bent van de Anwb,deze gewoon even bellen,U betaald tenstotte toch ook Uw premie. en het lijkt me sterk dat ze U niet helpen. hoeveel mensen bellen niet als ze hun accu leeg hebben,dan zou je buurman je ook even aan kunnen trekken of starthulp geven ,maar als je daarvoor belt komen ze ook gewoon.

dit lijkt me geen noodhulp, want je kan makkelijk naar je eigen garage rijden. Natuurlijk kan je de ANWB bellen......

Als je tot 10 kan tellen kun je de hele wereld bellen... Maar goed, voor een kapotte lamp zou ik niet de ANWB inschakelen, bovendien weet je dan niet wanneer ze komen, maar je kunt het proberen en het probleem uitleggen. Bij de plaatstelijke benzinepomp hier, helpen ze je vaak ook netjes, heb al een paar keer gehad dat de eigenaar me even "hielp" met inzetten (ik keek, hij deed). Bovendien is het in veel plaatsten koopavond, dus wellicht zijn zer nog garages open.

Als je er lid van bent wel.En als je geen lid bent moet je eerst veel geld betalen voordat ze komen.

Gewoon bellen. Niet geschoten altijd mis. in principe wil de anwb je daar best mee helpen. Juist omdat het in jou geval een moeilijke situatie betreft. Toch heb je nog altijd nog de kans dat, zeker wanneer het niet onderweg gebeurt is, de anwb aanraad om naar de dealer te gaan. Maar zoals ik al zei: probeer het.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100