worden er ook wel piloten met drank op betrapt?

Toegevoegd na 42 seconden:
vliegtuig piloten

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor. Dat komt voor. Ik heb ooit een piloot gekend en die had daar hele verhalen over, over piloten die te veel dronken. Na het betrappen werden ze vaak ontslagen.

Hier: De krant van vandaag! Deze American Airways piloot wilde vliegen met zes keer de toegestane hoeveelheid.

Bronnen:
http://www.thisislondon.co.uk/news/article...

jazeker...ik heb een half jaar met een stewardess samengewoond........en ben HEEL wat te weten gekomen ;-) stap nooit meer een vliegtuig in ;-)

Tien jaar geleden schering en inslag : echte machotypen die tot 2 uur voor een vlucht nog een whisky of drie achteroversloegen. De nieuwe generatie is duidelijker veel bewuster, ook omwille van de pakkkans die groter is geworden.Maar in bepaalde oosteuropese landen is de drankcultuur zo inherent aan dagelijkse rituelen dat het percentage semi-dronken piloten tov nuchtere dikwijls in balans ligt. Een piloot hoort 0,0 alcoholgehalte pro mille in het bloed te hebben.

reken maar.... de crew overnacht vaak in de meest luxe hotels waar ze voor veel verleidingen komen te staan.... Er zijn er dan ook bij die dan even vergeten dat ze de volgende morgen weer in de cockpit zitten.

Onlangs nog, in de Oekraïne. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/469071/2010/03/10/Vliegtuig-met-stomdronken-bemanning-tegengehouden.dhtml

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100