waar kan je zien of er leuke/speciale vliegtuigen op schiphol komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hoort het vaak in het nieuws, maar ik heb nog twee leuke vliegtuigen: de Airbus A380(komt elke dag naar Schiphol vanaf Dubai en komt 's winters rond 12:00 en zomers rond 13:00) en de Boeing 787 dreamliner (komt af en toe naar Schiphol en dit keer van 24 feb t/m 31 mrt . Hij komt vanaf Houston en is van United airlines.) Voor de rest komen de vliegtuigen waarschijnlijk naar de e-pier op schiphol en je kan ze niet zien aan de slurf vanaf panoramaterras maar je kan ze daar wel zien taxiën naar of van de start/landingsbaan. Als je het baangebruik wilt zien staat hij bij de bronnen en er staat ook bij waar je nog meer spottersplaatsen kan zien. Veel succes!

Bronnen:
www.lvnl.nl/nl/airtraffic
www.vliegtuigenspotter.nl/spottersinfo/ams...

Dat wordt niet echt bijgehouden want ALS er ééntje komt komt dat gewoon op het nieuws. Je zou bij een club van vliegtuigspotters moeten kijken maar nogmaals: echt leuke/speciale vliegtuigen zijn een zeldzaamheid al weet ik natuurlijk niet wat jij leuk/speciaal vindt. http://www.vliegtuigenspotter.nl/spottersinfo/

Schrijf je in bij www.scrambe.nl. Spottersforum. Daar zitten ook mensen die als eerste de bijzonderheden weten omdat ze op Schiphol werken. Ik heb bijvoorbeeld de A380 bezocht omdat ik voor een bedrijf werkte dat het vliegtuig op Schiphol moest gaans schoonmaken. Dan weet je dat soort dingen en kan je het bezoek van zo een kist op dat forum delen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100