Als vliegtuig X om 13:00 uur land op Schiphol - Zonder vertraging. Hoe laat kan ik de passagier dan in de aankomsthal verwachten?

Zie vraag

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat ligt eraan waar ze vandaan komen en de hoeveelheid bagage. De landingstijd is de touchdown tijd. Dus niet de tijd aan de gate, En waar ze aan de gate komen. Bij europa vluchten is men in 7 a 8 minuten helemaal uitgestapt, bij ica kan dat wel meer dan 20 minuten duren. De eerste koffers moeten contractueel binnen een kleine 12 minuten in de kelder aanwezig zijn. maar ja eerste is ook 2 van de 300.

Reken tussen de 30 min- 45 min. Ze moet van de gate lopen naar de douane of het druk is, is ook bepalend. Daarna lopen naar de band waar de koffer opgehaald kan worden. Afhankelijk hoe snel jij je koffer ziet, loop je daarna door naar de aankomsthal. Toegevoegd na 3 minuten: Uitstappen uit het vliegtuig gaat meestal ook niet zo vlot, want de passagiers moeten eerst hun handbagage uit de bovenklep halen. Wachttijden bij de douane is ook bepalend voordat jij aan de beurt bent om je paspoort te laten zien.

Je moet minimaal een uur wachten voordat de passagier uit de aankomsthal komt . Ik heb nog nooit meegemaakt dat de passagier binnen een uur uit de aankomsthal komt . De tijd kan iets korter zijn als de passagier geen bagage bij zich heeft .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100