Waar kun je voor het minste geld een rondvlucht maken?

Hierbij is het van belang dat het vliegveld in midden-Nederland ligt. Mag naast een bedrijf ook een particulier zijn. Ik ben reeds bekent met de website Airpool, dus deze website hoeft niet vermeld te worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb wel goede ervaringen met Ben Air op Hilversum, maar goedkoop zal het nooit worden. Vliegen is namenlijk gewoon een hele dure hobby. Verder mag een particulier geen rondvluchten aanbieden voor geld; dat mag alleen een officiele "air operator" doen icm een piloot met een "commercial pilot's licence". Wat wel mag, is meevliegen met een vlucht die iemand toch al wilde maken (zonder invloed op de route), en delen in de kosten, bijvoorbeeld via de bijvermelde bron. Ik denk dat dat het goeikoopst is.

Bronnen:
http://www.airpool.nl/

Voor het minste geld en daar vroeg je toch naar is als verstekeling meegaan op zo´n rondvlucht... Maar echt het allerminst geld kost het om als piloot een rondvlucht te maken, dan verdien er er nog op ook... :-))

En deze? Helaas vliegt de Dakota vandaag voor het laatst in dit seizoen...

Bronnen:
http://www.lionair.nl/rondvluchten/index.h...

Ik heb gehoord dat je in Lelystad goedkoop vluchten kan krijgen, welke weet ik ook niet maar er zijn plannen om in de toekomst samen te werken met schiphol en dan zal het wel niet meer zo goedkoop zijn tegen die tijd.

kijk eens op vakantieveilingen.nl , daar kun je bieden op dit soort dingen kan een hoop geld schelen

last minute nemen voor een binnenlandse vlucht :) beetje onderhandelen (dat kan best) en je bent binnen voor een paar tientjes

Bronnen:
http://www.hypotheekbasis.info

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100