Ik vlieg naar bangkok met china airlines. Ik ben187cm lang,wel slank. Ik hoorde dat de stoelen krap zitten?beenruimte?tips?

Verder begreep ik dat je achterin 2persoonsplekken hebt, klopt dat? En er schijnt een tussenklasse te zijn, is dat duur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel veel luchtvaartmaatschappijen rekenen extra geld voor nooduitgang plaatsen (KLM rekend bijna 100 Euro). China Airlines schijnt dat (nog) niet te doen. Deze tekst plukte ik van hun site: "Emergency exit stoelen Voor deze zitplaatsen gelden strenge internationale veiligheidsregels, waaraan wij moeten voldoen. Vandaar dat deze plaatsen nimmer mogen worden gereserveerd voor: oudere mensen, kinderen, zwangere vrouwen, volwassenen met baby(s), minder validen, passagiers met medische indicatie, etc. Het betreft de stoelnummers op de B747-400: Economy class: 38 ABC/HJK, 47 ABC/HJK en Dynasty (Business) Class- 10 AB/JK (Upper-deck). Per 01 augustus 2007 is officieel door de Taiwanese overheid een nieuwe verordening van kracht geworden. De zogenaamde 'emergency exit row seats' mogen om strengere ingevoerde veiligheidsredenen (CAA) niet meer van te voren worden vastgelegd. Deze maatregel is van toepassing op alle Taiwanese luchtvaartmaatschappijen. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben de moge-lijkheid geboden gekregen om een stoelpreferentie in de reservering te zetten, maar kunnen pas tijdens de check-in deze zitplaatsen aan eventuele passagiers toewijzen." http://www.china-airlines.nl/serviceeninformatie/Reserverenvanplaatsen/tabid/72/portalid/0/Default.aspx Kortom: ik zou als ik jou was er even een belletje naar China Airlines aan wagen en je probleem uitleggen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet extreem onder de indruk ben van de lengte van 187 centimeter, dat is niet echt extreem lang. Ik vrees dan ook dat je veel concurrentie hebt voor die plaatsen.

Vraag om een plek bij de deur. Dat is halverwege en dan heb je plenty been ruimte. Ook achter het toiletblok halverwege zit je goed.

In bijna alle vliegtuigen is de beenruimte krap. Maar je kunt altijd proberen bij de nooduitgangen te komen zitten. Dat moet je wel reserveren. Hierbij een site waar je info kan vinden over beenruimte enz.

Bronnen:
http://www.seatguru.com/

op vernoemde site kijken, en zo vroeg mogelijk via internet inchecken. Afhankelijk van de klasse kan je de stoel nog veranderen , of iemand anders claimt de stoel die op je ticket staat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100