Kun je nog contant betalen in de bus?

Ik moet morgen met de bus en ik heb nog geen OV (die is onderweg). Kun je nog contant betalen en zo ja, hoe veel kost dat ongeveer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan nog. Alleen per vervoerder en omgeving is de prijs anders. De ene vervoerder zegt 2 euro terwijl de ander al weer 2,50 vraagt. Dus kan je het beste bij de chauffeur vragen bij het instappen dan weet je wat het kost. Ps omgeving Breda is 3,50 voor een enkeltje.

Ja, dat kan. Ik heb het in April nog gedaan. Toegevoegd na 1 minuut: Weet niet hoeveel het kost, maar per zone was ik twee euro kwijt. Was een ritje van ongeveer tien minuten Toegevoegd na 3 minuten: Het staat er wat ongelukkig, maar dat ritje van +- 10 minuten koste me twee euro. Anders kan de buschauffeur je het nog het beste exact uitleggen:) Toegevoegd na 3 minuten: Het staat er wat ongelukkig, maar dat ritje van +- 10 minuten koste me twee euro. Anders kan de buschauffeur je het nog het beste exact uitleggen:) Toegevoegd na 3 minuten: Het staat er wat ongelukkig, maar dat ritje van +- 10 minuten koste me twee euro. Anders kan de buschauffeur je het nog het beste exact uitleggen:)

Ja je kan tegenwoordig een 1-rittenkaart kopen, kost ongeveer €2,80.

Ligt er aan waar je reist.. In Almere kost het 3 euro voor een half-uurkaartje

JE kan meerdere typen kaartjes kopen. Afhankelijk van de vervoerder verkoopt men half uur, uur, 24 en 48 uurskaarten. Prijs tussen de 2 en 12.50 euro

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100