Gaat het maandtrajectabbonnement van NS eruit in 2013 of blijft het gewoon?

Het is me niet duidelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als dat zo was dat had het op de NS-site aangekondigd moeten staan. Maar op http://www.ns.nl/reizigers/blind/abonnementen/maandtraject.html staat niets over het verdwijnen van die mogelijkheid. Het lijkt mij dat dit gewoon blijft.

Nee, hij gaat er niet uit. Er verandert wel iets maar volgens mij is dat alleen voor de NS-kaart en de OV.-kaart. De trajectkaart blijft. Ik heb al een brief gekregen dat er iets gaat veranderen omdat ik een NS-jaarkaart heb. Wil je t zeker weten neem dan even contact op met NS.

Er zijn diverse veranderingen en (papieren) producten welke niet meer te koop zijn. Maar het maandtrajectkaart zit niet tussen de producten welke in 2013 meer te koop zijn. Dus het blijft te koop. Volgend de ns.nl site zijn de volgende producten niet meer te koop NS-Jaarabonnement Maandnetabonnement Stad-/streeksupplement Diverse losse kaartjes NS-Business Card Ook zijn er wijzigingen bij het busvervoer. Hierbij gaat het om het sterabonnementen. Deze kunnen niet meer verkocht gaan worden in de 2013. Misschien dat er verwaring is met maandnetabonnement of maand sterabonnementen. Deze zijn geschiedenis.

Bronnen:
http://www.ns.nl/reizigers/producten/produ...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100