Hoe krijg je tegenwoordig nog 40% korting bij de NS?

Op de website van NS staat bij de prijs voor een kaartje ook een prijs voor 20% of 40% korting, maar het voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar.

Toegevoegd na 25 minuten:
Ik zal de vraag even uitbreiden: Stel heb nu nog geen kortingskaart/ OVchipkaart, wat zijn de stappen die ik moet doorlopen om een abonnement met 40% korting te krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Maar personen die al voor de abonnementswijziging een voordeelurenkaart hadden blijven daar nog gewoon gebruik van maken. Met hen mogen drie anderen ook met 40% korting reizen. Ook krijg je die korting als je een studentenovkaart of een 60+abonnement hebt en buiten de gratis reistijden reist. Als nieuw abonnement krijg je met een Dal Voordeel 40% korting. Toegevoegd na 42 minuten: Voor de duidelijkheid: je kríjgt het abonnement niet, maar koopt het. Dal Voordeel kost 50 euro voor een jaar. Dat kan op het station geregeld worden, maar ook online. Zie https://www.ns.nl/webshop/nieuwproduct?product=DVD&reisklasse=2&contractduur=DRLP&returnurl=http%3A%2F%2Fwww.ns.nl%2Freizigers%2Fcampagnes%2Fnieuwe-abonnementen%23dal-voordeel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100