Kan je als je plat gaat liggen onder een trein doorgaan en het navertellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij sommige typen materieel kan het wel, bij andere typen niet. Ook als het bij een bepaald type materieel normaal gesproken wel kan, heb je kans dat je net een trein treft waar ze extra meetapparatuur onder hebben gehangen. Dan kan het plotseling toch niet. Afgezien daarvan bezorg je de machinist een enorme schrik. Dit soort stunts is het ergste wat een machinist kan overkomen. Dus al kan het, NIET DOEN!!!!! Afgezien van dit menselijke aspect, is de machinist verplicht een dergelijk voorval te melden aan de verkeersleiding. Die moet dan het hele baanvak afsluiten en inspecteren. Daarna moeten de eerste treinen stapvoets rijden om visueel te controleren of alles echt veilig is. Dus met dit soort stunts bezorg je de machinist een enorme schrik, bezorg je een paar duizend reizigers urenlange vertraging, en zorg je ervoor dat de vervoerder (NS) grote bedragen aan schadevergoeding kwijt is. Je bent een rund als je met treinen stunt!

Je zou het voor de grap gewoon is uit moeten proberen.

he gadver ,ik denk het niet!

Als je maar niet over dwars gaat liggen,overlangs op de rails heb je kans dat de trein gewoon over je heen gaat,maar ik zou het niet uitproberen.

Ja hoor. Maar wel op je buik gaan liggen, en..., pas opstaan als ie voorbij is. (laat het ons weten!)

Nee dat kan niet.

laten we zeggen dat je morgen je reactie geeft. In dit geval geen bericht, slecht bericht haha;)

Alhoewel de kans dat je het overleeft heeeeel klein is en het sterk afhangt van het type trein en meerdere factoren, het kan wel, zoals dit filmpje bewijst. http://www.dumpert.nl/mediabase/520121/a1b3335a/zelfmoord_fail.html

Dat gaat prima,als die trein niet te lang is en je goed kunt kruipen.En je hoofd naar beneden houden is ook erg belangrijk.

In theorie soms wel, maar de kans dat je het inderdaad zonder kleerscheuren overleeft is zo klein, dat ik persoonlijk een andere bron zou aanraden om een mooi verhaal uit te vertellen.

Ligt eraan hoe dik je bent!

Ik zou het maar nooit proberen als ik jou was. Want de uitkomst is zeer onzeker, en het voeld echt niet lekker.

Jazeker. Zolang de trein stil staat geen enkel probleem. Als de trein rijdt zou ik het niet proberen, tenzij je je ergens goed aan vast kan houden. Overrazende wagons genereren een enorme turbulentie en zorgt ervoor dat jij gaat stuiteren onder de wagons en de rest lijkt me erg logisch... en pijnlijk.

Als je gewoon plat tussen de rails ligt, gebeurt er niks. Behalve dat je de machinist laat schrikken en eventueel vertraging veroorzaakt, is het ergste wat je kunt navertellen, dat iemand net de plee doortrok terwijl jij daaronder lag. Andere senario's kun je niet meer navertellen....

Het kan altijd bij treinen die regelmatig over bruggen rijden. Bij bruggen over het water liggen er soms grote stenen tussen de rails. Je kan het natuurlijk proberen, maar ik raad het je zeker niet aan. Helemaal niet zelfs. **(Je moet je hoofd ten alle tijden naar beneden houden en zeker geen bierbuikje hebben)**

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100