Heeft iemand ervaring met die treinkaartjes-aanbieding van Albert Heijn? zie uitleg

Je moet ze namelijk zelf uitprinten, maar ik vind ze er zo onecht uitzien..lijkt niet op een echt treinkaartje..kun je hier gewoon mee reizen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, de aanbieding is geldig. Het wordt een zogenaamde e-ticket die je online moet activeren. In de trein heb je wel nog je eigen legitimatie nodig. De e-tickets lijken niet op echte treinkaartjes. Toegevoegd na 1 minuut: Waar je wel voor moet oppassen is een oplichter die via marktplaats dagkaarten verkocht. Die poste eerder ook berichten op Goede Vraag en is pas geleden opgepakt. Dit deed hij door fraude te plegen met oplaadbare prepaid kaarten meen ik. De AH is echter betrouwbaar. Toegevoegd na 13 uur: De normale e-ticket van de NS ziet eruit als onderstaande afbeelding. Er wordt ook vaak allerhande reclame mee afgedrukt. belangrijkste is dat je naam en geboortedatum correct zijn ingevuld en je legitimatie bij je hebt waarop deze gegevens staan!

Bronnen:
http://www.ah.nl/ns

Het werkt goed, alleen jammer dat je een volledig A4 volprint voor een streepjescode, die eigenlijk op een sigarettenpapiertje past.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100