Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Met een Interrailkaart kan je door heel Europa met de trein reizen.

Met een Swiss Pass kan men alleen in Zwitserland met de trein, bus, boot en tram. En ook met 50% korting op bergbanen (toeristische routes) en korting in musea in Zwitserland.

Toegevoegd na 39 seconden:
http://www.swiss-pass.ch/nl/swiss-pass

http://nederlands.interrailnet.com/ennl/interrail-global-pass-order?currency=eur

Toegevoegd na 1 dag:
Ja er is ook een Interrailpass voor Zwitserland. In Zwitserland heb je heel veel privé spoorwegmaatschappijen. Met de Interrailpass kan je met de grootste privéspoorwegmaatschappijen reizen. En met 50% korting op andere kleinere maatschappijen. Met de Interrailpas voor Zwitserland kan je maximaal 8 dagen reizen, binnen een maand. Je kan het dus verspreiden over een maand. Deze pas kost al 230 euro.

Met de Swiss Pass kunt vrij reizen op het hele trein-, bus-, en bootnet van het Swiss Travel System. Het Swiss Travel System zijn alle spoorwegmaatschappijen!

De prijs van deze pas voor 15 dagen is 350,- Euro


Ik raad u aan de Swiss Pass te kopen, voor wat meer euro's kunt u 15 dagen achtereen reizen met trein, bus en zelfs de boot. Buskaartjes zijn erg duur en de bus zal in de meeste gevallen noodzakelijk zijn.


Natuurlijk zijn er ook Swiss Pasjes die minder of juist meer dagen geldig zijn.

http://www.swisstravelsystem.com/produkttexte.php?passid=1
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding