Mijn spin waarmee ik mijn schooltas op mijn fiets zet, heeft ijzeren haken waarmee hij de lak van mijn fiets beschadigt. Hoe kan ik dat oplosssen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een aardige oplossing is wild breien. Je breit vrolijke kousjes voor de fiets en ook voor de spin.

Naar de elektriciteitswinkel gaan en "krimpkousen" kopen. Dit zijn kunststof tubes die je er omheen kan doen en met een fohn moet verhitten, dan komen ze strak om het staal te zitten. Toegevoegd na 3 minuten: http://www.elektronica-shop.nl/contents/nl/d785.html?gclid=CKrGj_6C7qwCFQWHDgodlBYqhQ Je kan ze bij je plaatselijke electronicazaak per 1/2 meter gewoon kopen.

Een stukje buisisolatie om de delen waar je de haken achter haakt. Zoals je kan zien is het in meerdere diameters te verkrijgen.

Doe iets zachts op de haken een lapje stof ofzo. Succes!

krimpkousen zijn een makkelijke oplossing inderdaad. mocht j geen fohn hebben of het te veel werk vinden kan je de haken ook omwikkelen met isolatie tape. dit heeft elke doe het zelf zaak bij het elektra liggen en kost je hooguit 1,50

Je kunt ook een stukje binnenband van een fiets tussen de haak en de pakkendrager doen, haak zal dab ook minder snel schuiven.

Het makkelijkst lijkt mij om een lapje vilt te plakken om de fietsstangen op de plekken waar je de spin vasthaakt. Is in meubelzaken zelfklevend te koop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100