Hoe kan ik zelf de lekke band van mijn tomos repareren?

Ik heb een tomos standard snorfiets uit 2006 volgens mij. Nu heb ik weeeeer een lekke achter band. Nou kan mijn adresje waar ik altijd mijn tomos heen breng bij reperaties, waar ik de tomos ook heb gekocht, de tomos pas op dinsdagochtend ophalen. Komt mij niet zo goed uit.

Dus ik vraag me af, kan ik de tomos band misschien zelf repareren. Gaat het net zoals bij een fiets? Band van de velg lichten, binnenband eruit, gaatje opsporen, plakken maar?

Als het me zelf lukt zou wel mooi uitkomen, en het scheelt ook geld.

hoor het graag!

Weet jij het antwoord?

/2500

Een tip die mij ooit eens aan de hand is gedaan heeft mij al eerder uit de penarie gehaald. Bij Halfords hebben ze een spuitbus waarmee je een autoband weer dicht kan maken. Dit blijkt ook prima te werken op een scooterband. Sindsdien rijdt ik er nog steeds op rond. Scheelt een boel ellende en lange wandelingen met een scooter aan de hand en dat alles voor 8,50

Inderdaad, werkt hetzelfde als bij een fietsband. Is alleen een beetje stugger. Als je het gaatje opgespoorde en gerepareerd hebt, kijk dan gelijk ook de buitenband na, of er niet toevallig ergens een spijkertje of een glasscherf o.i.d. in zit. Succes!!!

Het werkt in grove lijnen idd als n fiets band geen pechbus erin spuiten er zit n binnenband in en dat wordt n rommel kan zelfs zorgen dat je n nieuwe buitenband nodig hebt gewoon binnenband plakken die rommel is voor tubeless banden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100