Gaat een snorfiets nou maximaal 25 km/h of mag deze maximaal 25/h. Als deze dat maximaal mag, kan ie dan wel harder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Snorfietsen mogen niet sneller kunnen dan 25 km/h, met een correctie van 5 km/h. Er is dus een maximum van 30 km/h toegestaan, ware het niet dat je zowel binnen als buiten de bebouwde kom maximaal 30 km/h mag. Overigens kun je 'em wel opvoeren, dan kan die misschien wel 50. Is alleen niet toegestaan.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Snorfiets

Hoe hard een snorfiets exact gaat hangt af van het merk/type. Het gemiddelde ligt tussen de 25 a 30km/u. Deze snelheid heeft niets te maken met dat ie niet harder zou 'kunnen'. Het zijn precies dezelfde uitvoeringen als scooters. Alleen extra begrensd. 50, 60, 70, is allemaal mogelijk. Google maar wat rond; varioring, katalysator. Zijn voorbeelden van begrenzers.

snor scooter gaat puur om het feit dat je een blauwe kenteken hebt en dat je geen helm draagt , de maximum snelheid die deze kunnen bedragen is niet te bepalen want je hebt de standaart cilinder 49, nog wat cc . als je hier een 250 cc onder gooit ga je dus heel hard . hiermee is een snelheid te bereiken van 140km/h . met een gewone 50 cc (eigenlijk 49,5 ) kan je een snelheid behalen van rond de 80km/h wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100