op welke plekken kun je zo hard als je wilt in duitsland?

Ik heb samen met iemand een turbo in een auto gemonteerd, nu willen we het uiteraard testen. Op welke snelwegen kan dat in duitsland, of is dat elke?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de meeste plekken wel anders zie je vanzelf een bordt met de max snelheid. later weer gevolgt door het bordt: opheffing van alle voorgaande geboden ) en dan gas er op hou er rekeing mee dat waneer je boven de 130Km/h rijd je voor de helft aansprakelijk ben in geval van ongeluk of schade ( ookal niet je eigen schuld ) en vedder ik hoop dat die auto een turbo revisie heeft gekrege en niet op een turbo loze en turbo er op geplant, dat vinde de meeste motoren niet echt leuk. + dat je auto er niet op berekent is. rij voorzigtig:)

In principe op alle snelwegen mag je zo snel als veilig is. Uitzonderingen zijn plekken waar gebouwd wordt danwel in de buurt van grote steden. De A3 naar het zuiden is een goede plek, grote stukken zijn vrij leeg. Let wel: Als je harder dan 130 rijdt en een ongeluk veroorzaakt, ben je in Duitsland schuldig. Je mag nadrukkelijk niet zo hard als je kan, maar zo hard als in de situatie veilig is. Advies is 130 te rijden.

Op heel veelplekken, maar voor een dagje raceplezier ga dan eens naar het de Nürburgring (circuit in de Eifel).

Bronnen:
http://www.nuerburgring.de/

Op Circuit Park Zandvoort kan je je helemaal uitleven zonder geflitst te worden.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100