Hoe krijg ik die 'nieuwe geur' van de auto terug?

Als je een nieuwe auto koopt dan heeft de auto zo'n bepaald geurtje. Wat wij hier altijd 'de nieuwigheids geur' noemen. Ik ben er van op de hoogte dat dit een schadelijke lucht is.. maar:

Ik zelf vind 't een geweldig luchtje en geeft mij het gevoel dat ik elke dag weer, in een nieuwe auto stap.

Maar dit luchtje is ondertussen bijna helemaal weg. Is er een manier om deze zelfde geur weer terug te krijgen? (maar dan niet op een manier die schadelijk is voor jezelf?)

Is er anders een geur die erop lijkt en die ik op een bepaalde manier weer in de auto kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar de carwash, zo één waar er ook plekken zijn waar je je auto kan stofzuigen. Als je je auto hebt uitgezogen (als dat überhaupt nodig was), kijk je op het display van de stofzuiger, en dan blijkt dat je ook een muntje kunt gebruiken om nieuweautolucht in je auto te spuiten!

Die geur kun je gewoon in een spuitbus bij de dealer of autozaak kopen, even naar vragen bij de balie!

jeetje, grappige vraag! vraag aan de dealer of dat luchtje ook in spuitbusvorm verkocht wordt ik weet precies wat je bedoelt maar til er niet zo aan.

In Amerika verkopen ze 'New car scent spray' Echt waar!! Geen idee of dat in Nederland ergens te koop is. Maar je zou het via internet kunnen bestellen. Je kunt je auto ook regelmatig in een garage parkeren met de ramen open ;)

Kijk eens in de link.

Bronnen:
http://www.amazon.com/5oz-Dakota-Odor-Bomb...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100