Welke fabrikanten komen binnenkort met nieuwe modellen gezinsauto's?

Ik wil binnenkort een andere gezinsauto kopen en heb nu een Renault Scenic. Wat me daaraan bevalt is de ruimte binnenin en de hoge zitting. Ik ben echter ook aan het kijken naar andere merken van dit soort (dus hoger dan normaal) zoals de Nissan Quashqai.

Ik vraag me af hoe je er achter kan komen wanneer en of fabrikanten van deze auto's met nieuwe modellen komen, want ik wil het liefst een model van 2010.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kalender lancering nieuwe modellen Niet alleen de meest bekende merken als Audi, BMW, Citroën, Ford, Mercedes of Volkswagen maar ook de kleinere als Subaru, Suzuki, Lancia, Kia en Honda komen aan bod. Deze pagina wordt regelmatig upgedate.

Bronnen:
http://www.vlanauto.be/nl/nieuwe-auto/lanc...

Ik weet niet of de auto binnen je budget valt, maar een hele mooie hogere auto vind ik de nieuwe BMW X1.

Nieuwe looks voor X5 Picasso's kleine broertje Outdoor Peugeot Nieuwe Kia Nieuwe i30 present Concept-Renault Nieuwe Nissan-SUV Nieuwe Ford Mondeo CR-V en hybride Civic Hoi som dit zijn er maar een paar. Chek voor meer de link.. http://www.ikvader.nl/blog/ikvader_nl_spot_gezinsautos_op_de_autorai Succes! met het kiezen. Ben je vader geworden. Als dat zo is alvast gefelciteerd. Groetjes baby,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100