Hoe haal ik het beste een vieze rookgeur uit een 2e hands auto?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

optie 1: Gemalen koffie of koffiepads (ongebruikt) in de auto laten liggen, helpt ook! Wel een beetje geduld oefenen. Groetjes, Beter Laat optie 2 :Sommige benzinestations verkopen een bepaald spulletje. Het is een soort van luchtverfrisser en die moet je in de asbak gooien. Als het goed is moet de geur dan vanzelf verdwijnen. optie 3 : Zet eens een [ een nacht of 2 ] een schaaltje met azijn in de auto, zeker weten dat de geur verdwenen is. proberen waard ;) groeten

Je kunt het laten doen: http://www.a1-carcleaning.nl/geurverwijdering.html?gclid=COWJybmTnaACFRyY2AodlAfmeA Of hier: http://www.stinkauto.nl/oplossing.html

Met een cocos parfum is die zo uit die geur uit je auto. Succes.!

Bronnen:
http://www.hondenkapsalon-eleonore.be/Prod...

Rooklucht verdwijnt door een schaaltje met natuurazijn neer te zetten. ‘s Morgens ruikt je auto weer een stuk frisser, nog even de ramen openzetten en gedaan is het met de rooklucht. Succes !

Ik heb eens hondengerur in de auto gehad, dit heb ik met febreze weggekregen.

Je auto van binnen uitsoppen met spiritus! Misschien wel 2 of 3 keer, maar je krijgt het wel weg!

Nieuwe stoelhoezen helpt ook. Mijn auto rook gewoon weer als nieuw toen ik die vervangen had. En het kostte me maar € 14.95, voor én achter.

Wij hadden dat probleem ook, ik heb alles (behalve de stof) afgenomen met billendoekjes en dasty ontvetter. De stof heb ik gestofzuigd. Dat scheelt een heel stuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100