Is dit een sleutel voor afstand bedienbare portier vergrendeling?

Er zit een soort van knop op maar dat doet niks.
Ik heb een oude Berlingo gekocht met centrale deur vergrendeling.
Volgens mij is dit een afstandbediening sleutel.
Mijn ander sleutel ziet er anders uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veelal zijn de reserve sleutels goedkoper en niet voorzien van een afstand bedienbare deurvergrendeling. Deze lijkt in eerste instantie wel op een van afstand bedienbare sleutel. Maar ooit zit er ook een knopje op waardoor er een lichtje gaat schijnen zodat je het slot kunt vinden. Wanneer het niet werkt zijn er 2 mogelijke opties de batterij van de afstandsbediening is stuk of het gehele mechanisme is stuk dit wordt bij oudere auto's niet altijd gemaakt omdat de reparaties wel kostbaar kunnen zijn Toegevoegd na 1 minuut: Door de sleutel open te maken kun je makkelijk zien wat het eigenlijk is. Zit er een chip in dan is het voor een centrale van afstandbedienbare vergrendeling

Vaak start de auto niet zonder dit beveiligings mechanisme. Maak maar eens een kopie van de sleutel en start maar. Dat lukt niet omdat dat bolletje aangeeft bij welke auto hij hoort. Ik had dit met mijn Astra.

neem contact op met Citroen nederland (zie link) of een dealer. Geef je kenteken door en je krijgt alle info die je nodig hebt. Kan je gelijk vragen wat een officiele tweede sleutel zou moeten gaan kosten en dan gaan zoeken op het internet naar een goedkopere surrogaat merksleutel.

Bronnen:
http://www.citroen.nl/home/#/contact/conta...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100