Hoeveel kost een ruitenwisser motor?

Vanmorgen zette ik mijn motor aan voor de verwarming en gingen de ruitenwissers werken. Maar omdat het heeft gevroren hadden ze weerstand en gingen ze over elkaar heen. Ik heb wel gelijk de wissers weer terug gezet maar nu is de wisser aan de bestuurderskant stuk.
Weet iemand of dat makkelijk (en dus goedkoop) te maken is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Is nogal afhankelijk van het merk en type auto. Ik heb namelijk een Audi en een Opel gehad en de prijs in onderdelen ging bij de Audi ooit eens 4 keer over de kop t.o.v. de Opel. De aansluiting is echter vrij eenvoudig en vrijwel iedereen moet dit kunnen doen (de een doet er wel langer over dan de ander uiteraard). Wel is het aan te raden als je het goedkoop wil maken om eens te kijken op de sloop. Deze onderdelen hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, waardoor slooponderdelen ooit net zo lang mee gaan als nieuwe onderdelen. Houd bij een nieuwwaarde echter rekening met een bedrag van €100,- voor het onderdeel dan zit je qua prijs een eind in de goede richting.

Al eens geprobeerd jouw opdracht op Movible.nl aan te bieden? Via Movible.nl vindt je gegarandeerd een (auto)technici voor reparatie, onderhoud of montage van jouw ruitenwisser. Zo kun je online opzoek naar de voordeligste of beste deal.

Bronnen:
www.movible.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100