Bestaan er mensen die winterbanden hebben maar te eigenwijs zijn om deze in te zetten?

Sommige mensen beweren dat winterbanden niet werken.
Zijn er ook mensen die weigeren hun aangeschafte winterbanden in te zetten ondanks het feit dat overal kenbaar is gemaakt dat onder de 7 graden deze banden werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk het wel. Dit zijn vooral luie of gierige mensen.

die zullen vast bestaan, de meest aannemelijke reden is dat ze 'vergeten' een afspraak met de garage te maken met de garage (en/of zelf niet willen of kunnen wisselen) Winterbanden wel kopen en daarna 'weigeren' te gebruiken lijkt een beetje onzinnig: waarom zou je ze dan kopen??

Ja die zijn er. Net zoals er mensen zijn die geen gordel in de auto dragen, of een lening nemen die amper af te betalen is. Eigenwijs zijn hoort bij een mens. Alleen is de één iets slimmer dan de ander.

wegens omstandigheden (verhuizing) heb ik ze er nog niet onder zitten.Vorig jaar bij mijn vorige auto had ik ze wél maar heb er amper mee gereden omdat ik in de wintermaanden werkloos was... Bij deze auto kreeg ik de winterbanden er los bij dus zonder velgen zodat het een dure grap word ze er op te laten zetten.Als je bedenkt dat ik maar 12000 km per jaar rij,meer dan 35 jaar rijervaring bezit op uitsluitend zomerbanden en nog nooit ongelukken heb gemaakt zie ik de noodzaak niet zo in. Bovendien zijn de zomerbanden van het soort "all weather"dus ook goed bij slecht weer. Verder kom ik bijna nooit in het buitenland,zeker niet in de winter. Afstand houden en aanpassen aan de omstandigheden zijn m.i. belangrijker dan speciale banden!

Ja. Mensen die iets teveel moeite vinden zijn overal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100