BMW 320d heb een klein probleem en een vraag ?

BMW 320d elke x hoor ik een bonk geluid als ik optrek bij het schakelen ben naar garage geweest die zei dat het aan een rubber lag die bij de aandrijfas dicht bij zit en draag arm ofzo iets. heeft iemand dit ook mee gemaakt of gehoord of iets ?

2e vraag ,

beste touren die je kan maken in en uit de bebouwde kom met een bmw 320d .. ?


mvg,,

Sullo

PS: mocht dit eerder zijn geplaatst door me zelf sry daar voor ben net nieuw op de site weet nog niet veel van af in iedergeval al bedankt voor jullie hulp !

Weet jij het antwoord?

/2500

Het geluid: dan denk ik aan een motorsteun versleten, losgetrild of een combinatie daarvan. Het beste aantal toeren is nul, dan slijt ie 't langzaamst :). Enfin, of je nu binnen of buiten de bebouwde kom bent, dat maakt voor de motor niet zoveel uit. Gewoon rijden waarmee de auto het lekkerst aanvoelt, en da's waarschijnlijk zo minimaal rond de 1750 toeren.

Als het de motorsteun is dan moet je het kunnen zien aan dat het blok er scheef inhangt. Waar komt het geluid vandaan?? voor, achter links, rechts???? Wat heeft ie precies opgetild in de garage dan?

Het kunnen je draagrubbers zijn van je blok, dat klopt. maar zijn ze echt versleten of alleen wat "gekrompen" als het te erg is zal de garage echt wel advies geven ze te vervangen. Toeren rond de 2000 denk ik

Vermoedelijk is het vanglager van de tussenas stuk.^lr

Controleer onder de auto de conditie van gemarkeerd onderdeel. De tussenas moet hierin 'strak' opgesloten zitten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100