Ik zoek een tweedehands stoel voor mijn Citroen Berlingo uit '98. Hoe kom ik daar aan?

Ik zoek uiteraard wel dezelfde type stoelen in dezelfde kleurstelling als die ik nu heb. Ik heb geen zin om willekeurig sloopbedrijven te gaan bezoeken in de hoop dat ze de juiste stoelen hebben....

Weet jij het antwoord?

/2500

Registreer je op de onderdelenlijn en beschrijf zo goed als mogelijk wat je nodig hebt. Als aangesloten sloopbedrijven jouw onderdeel hebben, laten ze dat telefonisch of per mail weten (kun je zelf instellen)

Bronnen:
http://www.onderdelenlijn.nl/

Waarom benader je niet een oldtimerclub die uitsluitend citroen als favoriet. Zij weten meestal wel waar je moet zijn. Toegevoegd na 42 minuten: Dit kan zowel voor oude als nieuwe modellen. Zij weten de weg wel.

Oproepje plaatsen op marktplaats kan misschien wat opleveren

Ik raad je aan gewoon rond te kijken op Marktplaats, het kan even duren, maar uiteindelijk vind je vanzelf iets. Er zijn ook wel handelaars op Marktplaats met grote voorraden gedemonteerde stoelen, die kun je ook aanschrijven. In Hemrik (friesland) zit er bijvoorbeeld een (zie bron)

Ik zou autodemontage De Vos eens proberen, zij kopen ook schadeauto's op waar nog goede stoelen in kunnen zitten, of sloopautozoeker, vul je kenteken in kijk waar in je omgeving een vergelijkbare Citroën Berlingo staat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100