Waar kan ik goedkoop (onder €1000) Boavista velgen met continentaal banden kopen om mijn polo bluemotion sportiever te maken?

Ik wil mijn polo een sportievere look geven met andere velgen, alleen voor de Boavista betaal je zeker €1700 bij de VW-dealer. Wie weet een goedkopere adres.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals jezelf al aangeeft vraagt de VW-dealer er al snel 1.700 euro voor.. Andere dealers zullen dus niet snel onder de 1.000 euro gaan zitten voor deze velgen. Je zult dan toch over moeten op replica velgen, die kun je vinden via internet of vraag bij een winkel waar ze gespecialiseerd zijn in velgen. De kans is groot dat deze ook wel handelen in replica's. Het logo van VW kun je er later altijd nog inzetten. Wat betreft continentaal banden, deze zullen wel niet veel van prijs verschillen tussen dealers.

Ook ik was 2 maanden terug ook op zoek naar boavista velgen. Uiteindelijk heb ik ze via een velgensite gekocht. Ik heb er nog geen 850 voor betaald incl. Banden en montage. Dat scheelt bijna 900 euro in vergelijking met dealerprijs. Ik was terecht gekomen op velgenshop.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100