mijn peugeot 205wil niet starten krijgt geen stroom heb al een nieuwe rotor,verdeelkap,bobine en nieuwe bougies gestoken en nog niet willen starten???

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo gast 75130, Hij krijgt geen stroom zeg je,lijkt mij dat de accu kapot is ,laat dit even nakijken ! Succes,Leonard

Als de bougies niet vonken als de startmotor loopt dan is er toch ergens kortsluiting zodat er zoveel stroom loopt dat de spanning inzakt of een erg slechte massa aansluiting zodat er echt geen stroom kan lopen.

Relait? Weet niet hoe je het schrijft sorry... Maar dat probleem hebben we met onze auto ook eens gehad

Haal eerst de + klem en de - klem van de accu en maak ze even schoon met een stukje schuurpapier en de polen ook even . Probeer nu te starten en als dit ook niet wil vraag dan even iemand die startkabels heeft en probeer hem zo te starten .

Verduidelijk uw vraag aub ! Geen stroom, kan vanalles betekenen. Soit, als je bedoelt dat er geen ontsteking is vervang dan ook eens de kleine module die vastgevezen zit op de bobijn. Is vaak de oorzaak van ontstekingspannes. Eric

weet niet wat je precies bedoelt.als je start dan draait de motor om de motor te laten aanslaan. dus is het kan niet starten of na het starten slaat de motor niet aan.kun je dus niet starten heb je geen spanning of startmotor problemen.

Je zult naar een deskundige moeten en je ontstekingsmodule of pulsgever moeten laten controleren. Tevens controle startonderbreking als die er op zit.

Check even of je aardstrip nog wel vastzit/goed contact maakt..... Toegevoegd na 1 minuut: Tijdens starten even een startkabel tussen motorblok en chassis verbinden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100