Hoe reageer je op een bumperklever?

Word je dan boos? Ga je dan sneller rijden? Of juist langzamer? of....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel even mijn ruitensproeier gebruiken, meeste nevel krijgt hij dan op zijn voorruit. Je ziet hem onmiddellijk afstand nemen en zijn ruitenwissers aan moet zetten. Werkt altijd en is een stuk veiliger dan op je rem trappen. Daarna naar rechts gaan als ik ruimte heb.

Keihard op me rem trappen.

Dan ga ik zelf flink wat extra afstand houden van mijn voorligger. Want als die remt, en jij ook, dan zit de klever zo achterin. Tevens kan die klever je dan makkelijker inhalen (zodra er daar kans voor is natuurlijk), als er flink wat lege ruimte voor je is.

ik wijs meestal met mijn middelvinger naar boven dan. en rem af en toe om hem nog meer op te fucken

Ik ga naast de auto rijden, die rechts rijdt en zijn tempo (of net wat zachter) rijden.

Even het alarmlicht aanzetten en probeer je niet kwaad te maken, dat kost veel concentratie.

Ik ga direct naar de rechter baan, omdat ik me totaal niet laten opnaaien. De klever rijdt asjeblief maar keihard door en stilletjes doe ik een schietgebedje dat hem maar iets moge overkomen. Erg hè!!

Niet boos worden, want daar merkt die klever niets van. Ook niet harder gaan rijden, maar eerde geleidelijk zachter, want dan kan de klever er om heen en dan ben jij van hem af. Als hij blijft kleven, kun je heel even je mistachterlicht aanzetten (lijkt op remlicht) daar schrikken ze enorm van. Mag eigenlijk niet, maar....

Dan ga ik wat harder rijden, heb er de auto ook voor... Kijken wie dan de snelste is!

Zoveel mogelijk naar links over de witte streep langs de vangrail rijden, daar liggen heel veel kleine steentjes die de klever op zijn raam en motorkap krijgt, moet je kijken hoe snel die een beetje afstand neemt, vanmiddag nog gedaan op de A9, hij was snel pleite

Niet. Waarom zou ik op hem reageren? Hij heeft kennelijk een probleem. Ik niet.

Blijf even hard rijden maar tik even met mijn linker voet het rempedaal aan. Helpt meestal.

Ik rem gewoon eerst 10 km\h af. daarna nog eens, dat maakt ze lekker chaggo. Zo raken ze zelf geïrriteerd ipv ik.

Ik heb nog nooit een bumperklever achter mijn rolstoel gehad, dus ik weet nog niet hoe ik hierop reageer...

Mijn reactie: Altijd zit er een auto voor me die niet opschiet, daar kan ik toch niets aan doen... Nog een reactie:Ik heb nog nooit een bumperklever gezien, nog nooit... Alweer een reactie: Wanneer is iemand een bumperklever, als hij 2 meter achter me zit, of 200 meter? De laatste reactie: En plakken doet hij ook al niet...

Het irriteert me maar het maakt me niet boos. Ik ga dan langzamer rijden of zorg ervoor dat hij me kan inhalen.

FF heel lort remmen

ik kijk een paar keer geergerd in de achteruit kijkspiegel, houd de persoon vol ga ik elke 2 km 5 km zachter rijden. en is het echt heel erg rem ik.

Ik ga in de stad, als ze me dus niet kunnen inhalen, steeds langzamer rijden, soms weer even wat sneller. Ik doe net of ik pas mijn rijbewijs heb gehaald. Kan opeens ook niet meer zo goed sturen. Nou, ze houden dan wel opeens veel afstand. Ik heb er wel lol om. Op de snelweg laat ik ze maar gaan. Beter voor me, dan achter me. Hard remmen doe ik niet, want dan ben je toch zelf schuldig (kapstokartikel, art. 25 RVV?).

Ik reageer niet en negeer 'm!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100