Wat is de mooiste auto en waarom?

Ik ga voor een Audi A8!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die A8 heb ik al, en dan ga je weer wat anders mooi vinden: de R8!

Doe mij maar een Auston Martin one-77 En nog eerder een Jaguar XJ dan een A8...

Aston Martin DB9

Citroën DS19 !!! Doorstaat de tijd qua model, blijft altijd schoon getailleerd en charmant in het verkeer.

Ha, die Pinkie; Hangt van mijn bui af. Vandaag ben ik wel in de stemming voor een Lamborghini Miura. Toegevoegd op 08-06-2009 21:11:30 Oh, het waarom. Ach, kijk maar gewoon:

Bentley Continental Flying Spur Als je er ooit mee rijdt, weet je het waarom. Kun je gewoon niet uitleggen. Zwevende luxe.

Simpel, Vitamientje natuurlijk!

Ik zag dé mooiste auto vandaag, gelijk opgezocht. Ford Super Duty S 250. Daar kan ik alles ingooien, van verhuizingen tot de honden naar het bos, over velden rijden desnoods, lekker door het water, boodschappen voor 1 maand... Nu nog even een prijs winnen :) Toegevoegd op 08-06-2009 22:29:09 Die kwam naast mijn Suzuki staan op een parkeerplaats, leek wel een reus. Ik kon er niet omheen kijken met wegrijden. Dacht, zo dan, de dinosauriers zijn terug. Gelijk aan het fantaseren geslagen, ik ben niet heel erg groot, dus ik moet vast met een ladder erin, haha

Bronnen:
http://www.fordvehicles.com/trucks/superduty/

De mercedes cl63 amg en s63 amg zijn gewoon wonderschoon. Geen woorden voor

Mercedes 280 GD... Omdat ik hier echt in heb leren rijden en tot het uiterste heb uitgeprobeerd met de 4x4, de hoge- en lagegearing, de sperdiffrentiëlen... En deze tank heeft ons gezin gered tijdens een crash met een 12 meter lange caravan erachter even ten zuide van Lyon in 1991... Toegevoegd op 08-06-2009 22:08:32 O ja. We stonden uiteindelijk kaars recht op de vluchtstrook tegen het verkeer in te kijken naar de vrachtauto die inmiddels de snelweg had geblokkeerd...

Stoer auto zo'n A8, maar mooi. Ik hou wel van zo'n Peugeot 504, of een Jaguar XJ, of een hele zwik Italiaanse sportwagens etc. oh, ik vergeet een Zwitserse, de Monteverdi High Speed, heel mooi ook, en snel. Er zijn gewoon teveel mooie auto's. Net als mooie vrouwen.

Audi S5, omdat de sleuteltjes op de tafel in de keuken liggen.

Wat denk je van deze: Bugatti Veyron

Audi S5 Zie avatar ;)

Dat is en blijft, voor mij althans, de BMW M3 E30 uit de late jaren 80/vroege jaren 90. Bij gebrek hieraan "behelp" ik me met een gewone 3 series uit 1990 :-)

Ik hou het op een auto die zowel fantastisch voor het milieu als voor de conditie is. De enige, echte Fred Flintstone auto ! (alleen je moet niet al teveel haast hebben) (of slecht weer)

mercedes benz 500 sec toppertje

Ik ga voor de bugatti veyron. en de ford mustang GT mag er ook best wezen:P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100