Hoe kan een auto nou binnen 3 seconden van 0 naar 100 gaan?

Wanneer moet je dan schakelen? En hoe kan het dat je dan niet wegslipt?

Zie bijvoorbeeld
http://auto-en-vervoer.infonu.nl/auto/44826-top-10-sportautos-snelste-autos-ter-wereld-2009-2010.html

De budgatti Veyron doet het in 2,5 seconden. Dat is ja onmenselijk snel!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Auto's die dat halen, hoeven meestal niet te schakelen voor die snelheid. Anders zijn het getrainde chauffeurs die de testritten uitvoeren en die kunnen natuurlijk heel snel schakelen.

daarom heb je al die electronica erin . ABS en al die snufjes. ook hoef je niet te schakelen want hij haalt 140 in zijn 1 !!!

door dingen als automatische versnelling bijv bij sommige audi tt heb j dat de volgende versnelling al klaar staat dus dat je met een klik van drie naar vijf gat in o.zoveel seconden Toegevoegd na 2 minuten: heel veel speelt daarin mee dingen zoals de banden grip aantal pk cilinder inhoud en de gemiddelde auto heft geen van die dingen half zo goed als die prachtige bugatti veyron ss

Een auto kan van 0 naar 100 km/h in 3 seconden, als de auto voldoende PK's heeft en voldoende tractie (grip op het wegdek) Ook is een speciale versnellingsbak nodig om snel op te schakelen, bv powershift! Dan hoef je om op te schakelen alleen de versnellingspook 1 keer naar voren te bewegen! Of dmv van schakel flippers achter het stuur zoals formule 1 auto's dat hebben!

Op de weegschaal zetten.bij deze hoef je niet te schakelen en zal waarschijnlijk wel over de 1000 gaan!! Toegevoegd na 31 seconden: weegbrug. Toegevoegd na 23 minuten: Barabus TKR 0-100 1.67 sec

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100