Wie kan ons een goed en veilig hotel in italie aanbevelen?

het moet makkelijk te bereiken zijn
en veilig en netjes
welke vliegmaatschappij doet zo een plaats aan(napels) ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

The Westin Excelsior in Rome. Je hebt het er een jaar later nog over.

Hotel Locanda in Milaan is een prachtig hotel met Engelssprekende staf. Midden in het centrum van Milaan.

Bronnen:
http://www.locanda.it/eng/locanda.html

transavia vliegt vanaf amsterdam op napels.. en een voor een hotel zou ik je adviseren deze buiten napels te nemen..niet dat deze onveilig zijn..maar vanwege de drukte in napels zelf..

Als wij een hotel boeken, doen we dat altijd via booking.com. Het is een veilige site, met veel recensies, waar je veel aan hebt. Kijk maar eens of je iets kan vinden! Ryanair, is een goede maatschappij voor dit soort korte vluchten. Als ze Napels niet als bestemming hebben, kan je kijken bij Transavia. Helaas vliegen zij altijd rot tijden, zoals laat in de avond of heel vroeg.

Bronnen:
http://www.booking.com/searchresults.html?...

Tja, er zijn natuurlijk een heleboel hotels in Italië. Mijn advies is om goed de ervaringen van andere reizigers te lezen van de verschillende hotels. Er zijn vele airlines die vliegen naar Naples. Enkele vliegen non stop en als je wilt overstappen, let dan goed op de overstaptijd. tip: Vergeet niet naar de Vesuvius en Pompeii te gaan (kan van Naples gewoon met de trein)

KIjk eens op de site van zoover.nl Hier staan accommodaties op en daarbij beoordelingen van reizigers die er al geweest zijn. http://www.zoover.nl/italie/campanie/napels Op de eerste blik zag ik er minimaal al één bij staan waar de gasten het hadden over "Levensgevaarlijk"... dat hotel zou ik je dus niet aanraden :) Nuovo Rebecchino daarentegen krijgt goede beoordelingen. Maar hoe het met de veiligheid zit... Wat betreft vliegmaatschappijen. Directe verbindingen vanuit Nederland naar Napels worden verzorgd door Tuifly en Transavia. http://www.skyscanner.nl/vluchten-naar/nap/luchtvaartmaatschappijen-die-vliegen-naar-naples-international-luchthaven.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100