Wat moeten we zeker in Thailand zien/doen als we 10 dagen de tijd hebben?

Ik ga in november enkele weken naar Thailand.
Als ik de vluchten en de dagen die verplicht (eis van reisgenoot) op het strand doorgebracht moeten worden er van af trek, dan gaan we zo'n dik 10 dagen over houden.
Uiteraard heb ik al wel een globaal idee van wat we gaan doen. Bangkok & Chiang Mai staan ook al zeker op het programma, maar waar moet ik zeker naar toe, wat is echt een aanrader. Alle tips zijn welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je van echt toeristische plekken houdt, is er veel te vinden. Ik zou je aanraden om wat minder toeristisch rond te kijken. Het Noord-Oosten van Thailand is erg mooi en veel minder toeristisch.

Ha, die C4th; Het Loy Krathong-festival valt vrijwel zeker in die reisperiode, lijkt me iets om niet te missen.

-de floating market vlakbij bangkok. -het plaatsje Mae hong son. (vlakbij birma) - ayutthaya (oude hoofdstad) - Golden triangle (drielandenpunt) - River kwai. bijna teveel om op te noemen. geweldig land :)

Ik heb hier een geweldige tip voor je die je bijna niet in boekjes vind. Ga in het weekeind met de tuktuk naar de Chatuchak. Dit is de grootste markt van Thailand en is in Bangkok. Hier kun je je zelfs op de markt laten masseren. Geen nee te koop. Straatartiesten en je komt ogen en oren te kort. Echt een aanrader. Toegevoegd na 59 seconden: De markt is er alleen maar in het weekeind.

raadpleeg eens onderstaande website en je hebt tijd te kort

Bronnen:
http://thailand.startpagina.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100