Is het bekend hoeveel % van de hotelgasten het hotelzeepje etc meenemen?

Hotelzeepje, shampoo, douchegel, badmuts, schoenpoets etc

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar is een keer een poll over geweest (zie link) en daarbij bleek 74,4% dat te doen. Overigens zien hotels graag dat je shampoo etc. meeneemt, omdat op die manier hun naam verspreid wordt. Sommige luxere hotels willen zelfs graag dat je de slippers meeneemt, aangezien ze die toch niet meer aan andere gasten geven en het dus leuke reclame is als jij er weer ergens anders mee rondloopt. Maar dit is niet bij ieder hotel het geval. Meestal wordt dan wel ergens op de kamer vermeld dat het niet de bedoeling is om slippers of badjas etc. mee te nemen, tenzij je hier natuurlijk apart voor betaald.

Bronnen:
http://www.newsvine.com/_question/2009/06/...

Ha, die Annswers; Volgens mij zijn de meeste fatsoenlijke hotels voorbereid op een percentage van 100. Je betaalt als gast immers voor dat soort spullen. Voor zover het niet om handdoeken en badjassen gaat natuurlijk.

Ik doe het wel, het staat er, ik heb genoeg ervoor betaald vind ik zelf. Zit gewoon bij prijs in, dus jij kan het volgende keer ook gewoon doen, wordt daarna toch weggegooid ivm hygiëne.

ongeveer 88% de rest vind het niet interessant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100