Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is Praag (Tsjechië) goedkoper dan Nederland?

Ik ga binnekort naar Praag alleen vroeg ik mij af of het daar goedkoper was. En daarmee bedoel ik echt dat bijv. de Zara van daar en hier etc.

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Vakantie
3.6K
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Als je er binnenkort toch bent, dan weet je het toch? Wat heeft het voor zin om dat dan van-te-voren te weten? Kan geen één reden bedenken.
paulus811
6 jaar geleden
Ik kan wel een reden bedenken. Als je van plan bent een nieuwe garderobe aan te schaffen en Praag al op de planning staat, dan zou je kunnen besluiten de aanschaf nog even uit te stellen. Zo onlogisch lijkt me dat niet.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ja, Praag is goedkoper dan een Nederlandse stad als bijvoorbeeld Amsterdam.

Volgens deze website https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Netherlands&country2=Czech+Republic&city1=Amsterdam&city2=Prague is een zomerjurk bij Zara of H&M zo'n 10% goedkoper in Praag vergeleken met Amsterdam.

Volgens deze website https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/amsterdam/prague is het verschil bij het kopen van een zomerjurk bij Zara of H&M of een vergelijkbare winkel zo'n 3%.
(Lees meer...)
Antoni
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding