Eerst worden mijn vliegtijden veranderd daarna ook mijn stoelreservering verwijderd, wat kan ik eisen?

Ik heb 4weken geleden mijn vakantie geboekt bij corendon, eerst kreeg ik gisteren mail dat onze vluchttijden van de terugreis zijn veranderd, eerst vlogen we om half 10 savonds en nu om 11 uur smorgens al, dus we missen een dag, maar vandaag krijg ik een mail dat door de wijziging van de vliegtijden ook mijn stoelreservering komt te vervallen, en dat ik dus niet meer de 1e rij kan boeken/kan zitten!! Corendon komt niets tegemoet, ik kan voor 30 euro pp mijn vakantie omboeken, en dan ook net verschil bijbetalen natuurlijk...

Wie o wie weet hoe ik dit kan aanpakken??

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is geheel afhankelijk van de voorwaarde die van toepassing zijn op uw reis, als deze mogelijkheid is opgenomen in de voorwaarde valt er weinig tegen te doen.

Hier is niets tegen te doen, je vertrekt op de geplande datum, dat dit een ander tijdstip betreft, dat is op tijd doorgegeven, dus daar is niets aan te doen. Ook de stoel is geboekt als een voorkeur, daar wordt bij Corendon nooit een garantie op gegeven dat je daadwerkelijk die stoel krijgt. Het is jammer voor jullie, maar klagen heeft geen zin. Hopelijk troost het je, dat je niet de enige bent die dit overkomt. Geniet van je vakantie, veel plezier!

Bronnen:
http://www.corendon.nl/algemene-informatie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100