Hoe veel ben je ongeveer kwijt aan een driedaagse reis naar disneyland parijs?

Hoe heel ben je ongeveer kwijt aan een driedaagse reis naar disneyland parijs als je ook denkt aan eten en de reiskosten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat maak je zo duur of zo goedkoop als je zelf wilt. De overnachting bijvoorbeeld is ongeveer €385 voor 2 volwassenen en 3 dagen in het laagseizoen in de Davy Crocket Ranch. Echter zou ik deze niet aanraden. Ben daar deze zomer geweest en het was een even grote teleurstelling als Disney's Santa Fe. Voor een paar euro meer zit je in Disney's Cheyenne, m.i. het goedkoopste Disney hotel dat ermee door kan. Je kan natuurlijk ook €2500 neertellen voor een Castle Club kamer voor 2 volwassenen in het Disneyland Hotel met zicht op het park in het middenseizoen (en om eerlijk te zijn: ook het Disneyland Hotel is de moeite, neem het van mij aan: je wordt er echt in de watten gelegd, men parkeert je auto, stopt je 's avonds onder, etc...) of €22.000 voor de Sleeping Beauty Suite (middenseizoen). Let op: de prijzen lijken duur, maar hou er steeds rekening mee dat je ook de toegang voor 2 parken betaald voor alle dagen van je verblijf. Reken die kosten erbij en zeker in de goedkope hotels overnacht je dan praktisch voor niets. (in werkelijkheid krijg je als hotelgast gewoon erg veel korting op je toegang aangezien die in de prijs is inbegrepen). Ook het eten kan goedkoop (alles van thuis meenemen) of duur (steeds in de sjiekste restaurants gaan eten samen met de Disneyfiguren). Maar maak jezelf niet gek: ga gewoon lekker eten in de goedkoopste restaurants en leg je erbij neer dat je een paar euro meer betaalt dan gewoonlijk. En de reiskosten: dat is je naft en eventuele péage. Je kan natuurlijk steeds de trein nemen. Maar van zodra je de naft en péage door 2 of meerdere personen kan delen is de auto al een goedkoper alternatief. En ook die péage kan je vermijden door een uurtje vroeger te vertrekken en de route nationale te nemen. Mits een beetje defensief rijden spaar je dan niet alleen péage! Hoewel het misschien minder evident is op de heenreis is het zeker het overwegen waard op de terugweg. Toegevoegd na 2 minuten: Let wel op met de naft in Frankrijk! Tank er als je op naft rijdt alleen SP98! SP95 is vaak namelijk met 10% ethanol bij, vandaar: SP95-E10 (maar dit staat er niet altijd zo bij!). Als je dan uit gewoonte 95 tankt wordt dat een dure tankbeurt wetende dat je maar 90% naft aan het tanken bent. Dus tank SP98 en in de praktijk ben je goedkoper uit want doe je meer km's met een volle naftbak. Toegevoegd na 13 uur: Trek van het verblijf ook €15 voor de parking af, want als hotelgast parkeer je gratis ;-)

Dat hangt van veel af. Ben eventjes op de site gaan kijken en Zowat het goedkoopste gekozen voor een periode van 3 dagen 2 nachten ingegeven. Dat kon vanaf 375 euro. Als je dit met twee personen doet dan is het 494 euro. Een van de meest chiquere hotels met ontbijt voor dezelfde dagen was 955 euro. Voor twee is het 1090 euro. Verdere maaltijden moet je dan nog rekenen. Hangt natuurlijk af wat jij eraan wil geven. Dus daar kan je naar schatten. Een fritje aan een kraam zal minder duur zijn dan een 3 gangenmenu op restaurant. TGV naar Parijs kost ook zo'n 45 euro. Terug naar Brussel/Antwerpen zal dan hetzelfde kosten vermoed ik. ( Vanuit Amsterdam moet,... dan mag je zo'n 77 euro minimum rekenen. ) Als je met de wagen gaat,... dan heb je de benzine. Jij weet zelf hoe zuinig je vervoer is en hoe veel het kost om een tank te vullen. En verder denk ik dat er nog zo'n extra kosten zullen volgen. Vanaf 'la gare' tot het park de metro, de taxi,... Aandenkens die je misschien wil. Al kan je wel als je vroeg boekt 30 % korting krijgen. Soms kan een kind tot 11 gratis mee. ( nu is er weer zo'n actie bezig dus ... ) Moeilijk om een vast bedrag erop te kleven. Maar de site van disneyland parijs kan je wel op weg helpen.

Bronnen:
http://nl.hotels.disneylandparis.be/

Dat gaat plm 370 euro kosten inclusief busreis: 2 Overnachtingen 2 Maal ontbijtbuffet Stadstour Vervoer per luxe touringcar ====================> Samen 129 euro Calamiteitenfonds, Reserveringskosten, Reis- annuleringsverzekering ===================> Dat zal samen een euro of 30 zijn 3x diner 3x lunch koffies & thees etc ===================> 150 euro zal dat wel worden Ticket Volwassene 1 Dag Disneyland® Paris - ===================> € 59,00 Toegevoegd na 11 minuten: En dan natuurlijk de kosten die je thuis zou maken in 3 dagen er nog af treken....

Bronnen:
http://www.slangenreizen.nl/stedentrips/bu...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100