Waarom is het leuk om naar Antwerpen te gaan ?

Als we gaan, dan gaan we met de trein.

Weet jij het antwoord?

/2500

Antwerpen heeft een gezellig stadscentrum, waar zowel cultuur liefhebbers als shoppers hun hart op kunnen halen. http://www.toerismevlaanderen.nl/tvl/view/nl/1742004-Antwerpen.html

Omdat je ze lekker kunt eten en shoppen in Antwerpen

Antwerpen is redelijk dichtbij en toch een stad met een heerlijke buitenlandse sfeer. Prachtige oude gebouwen, heel veel gezellige terasjes. Als het minder mooi weer is: musea.

Ze zijn gespecialieerd in chocola en bonbons,nergens zie je zulke aparte gezellige winkeltjes als daar

Omdat er het BESTE sparerib restaurant van de wereld zit. Het heet spareribs, ze serveren er spareribs en niet anders. En ze zijn goed!

Gezellig, gemoedelijk, lekker eten, de sfeer van echt in het buitenland te zijn. Bruisend stadscentrum. Gewone en exclusieve winkels, historie op loopafstand. Toegevoegd na 6 minuten: Met de trein is perfect. Je stapt uit op Antwerpen Centraal en komt direct op de Keyserlei. Via deze winkelstraat kom je in het echte centrum (De Meir/Groenplaats/Markt).

Je kunt er naar de dierentuin. Ingang zit vlak naast het station. En daarna lekker in het centrum een bolleke drinken.

omdat Josje van K3 er nu woont ;)

omdat in Antwerpen nog een sfeer van grandeur hangt, buiten de grote winkelstraat om vind je dichtbij nog allerhande kleine gezellige winkels buiten de eenheidsworst om, je kunt er voor een leuk bedrag overal lekker eten en drinken, en de mensen zijn over het algemeen heel vriendelijk Toegevoegd na 1 minuut: ik kom er bijna wekelijks

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100