Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik Emigreren naar usa?

Mijn moeder en zus woont in de usa
Mijn zus heeft paspoort
En mijn moeder heeft green card
Ik wil met mijn vrouw en kinderen emigreren

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Vakantie
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Er bestaat een waslijst aan eisen en mogelijkheden, te veel om hier te herhalen. In de eerste 2 links vind je veel voorbeelden van mogelijkheden voor een visum (Nederlandstalig) en in de derde link vind je de officiële gang van zaken (Engelstalig, een link van de VS zelf). Ken jij al goed Engels (in woord en geschrift)? Zo niet, dan lijkt het mij een eerste vereiste dat je je daar eerst mee bezig gaat houden (ook je gezinsleden), immers als je dat land als je nieuwe vaderland wilt gaan zien, dan is het wel zo handig (en netjes) als je ook de taal goed beheerst.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Emigreren naar de USA is niet zo makkelijk. Permanent emigreren is eigenlijk alleen mogelijk door het winnen van een greencard of te trouwen met een Amerikaan(se). Dit laatste gaat voor jou al niet op. Als je op een inversteerdersvium wilt gaan, zal je een aardige duit moeten meebrengen. Lees op deze site verhalen van mensen die daadwerkelijk ge-emigreerd zijn: http://www.verenigdestaten.info/category/emigratie/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding