Hoe of waar plan je een betaalbare citytrip per trein of bus naar bv. Berlijn?

Even verduidelijken. Ik zou graag eens een citytrip plannen naar één van onze buurlanden (ik ben uit België), maar ik heb zoiets nog nooit met een trein of bus gedaan. Hoe zorg je er bv. voor dat je trein of busreis aansluit bij je hotel of dat je vanaf het station bij je hotel geraakt? En waar kan ik dit dan boeken, want op bv. Neckermann kan je enkel voor het vliegtuig opteren bij een uitstap naar bv. Berlijn. Wat ik tot nog toe heb gevonden zijn prijzen die oplopen tot + 500 euro voor 2 personen per trein. Dit lijkt me vrij veel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Airstop is een touroperator voor jongeren die willen reizen voor weinig geld. Je vindt een Airstopkantoor in alle grote steden in Vlaanderen: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Leuven. Er bestaat ook de mogelijkheid om online of telefonisch te boeken (maar dan heb je een kredietkaart nodig zoals VISA bijvoorbeeld). Ik ben zelf ook al met Airstop op citytrip geweest en zij hebben enkel deals met spoorwegmaatschappijen. Een treinreis is duur als je een klein budget vooropstelt, dus raad ik je aan om je vervoer te boeken bij Eurolines. Eurolines is een busmaatschappij waar je voor een spotprijs door heel Europa kunt reizen. Een enkele reis naar Berlijn kost ongeveer 32 euro per persoon. www.airstop.be www.eurolines.be Toegevoegd na 4 minuten: * Ik raad je aan om via Airstop je jeugdherberg of hotel te reserveren.

Beetje moeilijk om antwoord te geven, daar je erg vaag bent in je vraag. Om je Berlijn voorbeeld maar te gebruiken: Een aantal mogelijkheden om daar te komen vanuit België: Met het vliegtuig met Easyjet vanaf Brussel nationaal airport. Met de trein vanaf Brussel met 1 overstap. Is duurder dan vliegen met Easyjet. Echt discount met de Eurolines bus vanaf Brussel. Bijna alle steden hebben wel een zoekmachine waarin je je route kan ingeven. voor Berlijn is dit. http://www.fahrinfo-berlin.de/Fahrinfo/bin/query.bin/en Toegevoegd na 1 minuut: www.Expedia.nl heeft wel leuke pakketten vanaf Brussel met Easyjet waarin ook met korting een hotel zit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100