Hoe reis je goedkoop naar Kroatië?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt eigenlijk niet duur reizen want als je een vlucht boekt naar bijv. Zagreb ben je al voor weinig geld onderweg en Kroatie zelf is spotgoedkoop...nog goedkoper is het om op Italie/Triest of Slovenie/Lubljana te vliegen en vandaar uit liften of met de trein.. Met de auto betaal je alleen tol aan de tunnels en dat is echt niet veel en een ticket voor Oostenrijk en Slovenie.. Ga je kamperen met een tentje pak dan de bus: bij D-reizen ga je al voor 180 euro op en neer naar Porec en wordt je bij de camping afgezet..die overigens ook spotgoedkoop zijn..(ook voor caravans en campers).. succes!

Liften!

Met de bus

Een kroatische chauffeur aanhouden,hem op zijn foutieve uispraak van het nederlands wijzen en dan mag je zo maar met hem mee reizen!Waarschijlijk kom je dan terecht waar je hoort.

Via de website www.kroatie.nl kunt u alle informatie over Kroatie op een overzichtelijke wijze nalezen. Tevens kunt u uit het aanbod van verschillende Kroatie vakantie reizen en accommodatie specialisten veel reizen en accommodaties zoeken en boeken. Kroatie.nl heeft in samenwerking met haar partner Riva tours een veelzijdig aanbod uit diverse reizen en accommodaties voor u samengesteld. Mocht u naar aanleiding van deze Kroatie site opmerkingen en of suggesties hebben dan kunt u een e-mail sturen naar info@kroatie.nl

Bronnen:
http://www.kroatie.nl/site/

Fietsen, wel op tijd vertrekken, wandelen kan ook als je heel veel tijd hebt.

Heb nog even geduld: http://www.croatiantimes.com/news/Business/2010-02-24/9152/Ryanair_and_EasyJet_to_come_to_Zagreb Met Ryanair reis je echt voor enkele tientjes.. ..dit lijkt bijna op een reklameboodschap ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100