Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik wil graag naar ZA verhuizen.. hoe pak ik dit aan?

Ik wil graag naar Zuid-Afrika verhuizen. Ik heb al wat informatie maar hebben hier mensen er ervaring mee of misschien familie/vrienden etc. die verhuisd zijn naar ZA?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Vakantie
661

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Behalve bij de officiële instanties (Ambassade, consulaat, ...) kan je eens lezen en vragen stellen op dit prikbord: http://zuid-afrika.startpagina.nl/prikbord/ of op fit forum: http://zuidafrika.reisforum.nl/ of op deze site met veel info over ZA: http://www.afrikanieuws.nl/site/Prikbord/list_topics/160
Kortom er is meer dan voldoende te vinden over jouw plannen.
Succes ermee!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ik zou beginnen met het zoeken naar een baan. Voor veel landen (waaronder Zuid-Afrika als ik me goed herinner) geldt dat je eerst een baan moet hebben voordat je in aanmerking kunt komen voor een verblijfsvisum.

Voor meer informatie over visa e.d.:
http://www.immigratie-zuid-afrika.nl/

Daarnaast: overweeg het heel goed. Zuid-Afrika is niet de meest veilige plek om te wonen. De "rijkere" mensen wonen in mooie wijken, maar zijn in feite opgesloten in hun huizen, waar hoge hekken omheen staan en beveiliging voor de poorten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Goed antwoord+

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding