Ik wil graag naar ZA verhuizen.. hoe pak ik dit aan?

Ik wil graag naar Zuid-Afrika verhuizen. Ik heb al wat informatie maar hebben hier mensen er ervaring mee of misschien familie/vrienden etc. die verhuisd zijn naar ZA?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Behalve bij de officiële instanties (Ambassade, consulaat, ...) kan je eens lezen en vragen stellen op dit prikbord: http://zuid-afrika.startpagina.nl/prikbord/ of op fit forum: http://zuidafrika.reisforum.nl/ of op deze site met veel info over ZA: http://www.afrikanieuws.nl/site/Prikbord/list_topics/160 Kortom er is meer dan voldoende te vinden over jouw plannen. Succes ermee!

Ik zou beginnen met het zoeken naar een baan. Voor veel landen (waaronder Zuid-Afrika als ik me goed herinner) geldt dat je eerst een baan moet hebben voordat je in aanmerking kunt komen voor een verblijfsvisum. Voor meer informatie over visa e.d.: http://www.immigratie-zuid-afrika.nl/ Daarnaast: overweeg het heel goed. Zuid-Afrika is niet de meest veilige plek om te wonen. De "rijkere" mensen wonen in mooie wijken, maar zijn in feite opgesloten in hun huizen, waar hoge hekken omheen staan en beveiliging voor de poorten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100