Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als iemand op vakantie is en iets heel ergs overkomt dankzij een misdadiger, krijgt zij dan de terugreis met het vliegtuig vergoed?

Samen met enkele anderen schrijf ik een boek. Hierin gaat een groep mensen tijdens hun vakantie mee met een grottentocht, maar daar zorgt iemand dat ze in die grot vast komen te zitten. Iedereen overleeft het, maar de dader wordt niet gepakt. Enkelen van hen willen naar huis in het vliegtuig, maar wordt dit vergoed door de reisverzekering? Of moeten ze dit uit eigen zak betalen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Vakantie
609
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verzekering.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dat wordt zeker vergoed als ze met het vliegtuig waren en ze hebben een vliegtuig gemist of ze willen eerder naar huis maar als je op vakantie was in Duitsland en je bent er met je eigen auto naar toe gegaan wordt die kans wel een heel stuk kleiner. Logisch ook want je hebt dan geen dure reis geboekt met dure reisverzekering. Je betaalt een stuk meer als je op vliegvakantie gaat voor je verzekering.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding