Hoe is de wachtrij voor de minderbekende attracties in disneyland?

ik wil in disneyland niet in achtbanen maar bijvoorbeeld wel in sneuwwitje, peterpan, en its a smallworld hoe zijn daar de wachtrijen van?

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit ervaring weet ik dat je voor alle attracties heel lang wachten. Bekende natuurlijk meer, maar alle attracties hebben een lange wachtrij

Voor Peter Pan en voor een aantal andere grote attracties kun je een fastpass halen. Daarmee kun je op een afgesproken tijd via een aparte rij naar binnen, en ben je zo aan de beurt. Voor de kleinere attracties is de wachttijd vaak wel wat korter. Het hangt natuurlijk ook erg af van de dag waarop je gaat. In vakantieperiodes, zoals nu in de zomervakantie of tijdens de kerstvakantie is het een stuk drukker dan andere periodes. Verder wil het wel helpen als je bij openingstijd meteen doorloopt naar de attractie waar je in wilt. Verder is de wachttijd moeilijk te voorspellen. Die varieert gedurende de dag ook enorm.

De wachtrij is ook afhankelijk van het tijdstip dat je aansluit. Bij it's a small world zijn we 's avonds gegaan ( park is tot 22.00-23.00 open) en daar hoefden we niet langer dan 10 min. te wachten.

Als je in het hoogseizoen gaat is het bij bijna elke attractie heel druk, maar bij sommige attracties kan je op bepaalde tijdstippen een gratis fastpass halen of je kan de gratis app downloaden waarop de wachttijden van alle attracties staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100