Wat betekent"coffee cart guy"?

"Is this the coffe cart guy?"
Dit is een zin die ik het gehoord in de serie "Suits". Ik heb geen idee wat het betekent maar ik ben erg benieuwd wat het precies is want de amerikaanse kijkers vinden het heel erg grappig als ik zo de reacties lees via de social media.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zonder de serie gezien te hebben (maar heb het wel even opgezocht, en weet nu dat het zich in New York afspeelt): een coffee cart is zo'n mobiel hutje dat op zowat elke hoek van de straat te vinden is waarvandaan in de ochtend koffie en donuts (e.d.) verkocht worden. De coffee cart guy is dus degene die daarin werkt. Toegevoegd na 2 uur: In het begin van de aflevering (op 04m30s) koopt iemand weed bij iemand die bij zo'n coffee cart zoals op de foto zit. Blijkbaar weet de andere man die de uitspraak doet "Is this the coffee cart guy?" ook dat die vent een dealer is - ik neem aan dat dat onverwacht is, en dat het daarom als grappig/cool wordt ervaren door de kijkers.

Als je het letterlijk neemt betekend t dag je de koffie rond brengt met een karretje. Figuurlijk gezien betekend t dat je "manusje van alles" bent. Dus hulpje zeg maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100