Wat kost een reis naar Antarctica? Zie uitleg.

Al jaren droom ik er van om eens naar Antarctica te reizen. Ik heb wat onderzoek gedaan natuurlijk en vrijwel bij alle reisorganisaties kost het om de nabij €9000.- per persoon. Stom toevallig sprak ik ooit iemand die gehoord had dat dit ook rond de €2700,- kon. Maar ik kan hier niks over vinden op internet.
Die €9000,- weerhoud me een beetje om te gaan (of weerhoud me nogal erg om te gaan) maar mocht die €2700,- kloppen wil ik de vakantie wel gaan plannen. Weet iemand waar je voor die schappelijke prijs toch naar Antarctica kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt eraan wat je van plan bent. Wil je het continent ook op (waarschijnlijk wel), hoe lang wil je, welke route wil je varen. Ik ben zelf ook flink aan het onderzoeken geweest, omdat mijn Antarctica-droom al stamt uit de tijd dat ik nog een kleuter was. Het gemiddelde is zo'n 6000 Euro, zonder de vluchten van en naar Ushuaia. Goedkoper kan wel, maar dan moet je naar Usuaia vliegen en proberen een last-minute aan boord te krijgen. Nadelen: Garantie dat je meekunt heb je niet. Je kunt ook niet kiezen welke route etc. Voordelen: Je bent goedkoper uit. Ook bieden organisaties als Thika e.d. af en toe fikse kortingen aan, maar die bieden meestal een tweede persoon gratis oid. Toegevoegd na 2 minuten: Hier heb ik een link voor je met wat waarschijnlijk wel nuttige informatie is: http://wanderingtrader.com/travel-blog/how-to-find-a-cheap-last-minute-cruise-to-antarctica/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100