Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je in Dublin een weekkaart voor de bus/tram kopen als toerist?

Ik ga een midweek naar Dublin en wil daar graag onbeperkt met het openbaar vervoer kunnen reizen. Hoe zit dit precies? En hoe duur is dit?

Toegevoegd na 3 uur:
En kun je die op het vliegveld kopen?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Vakantie
986

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Verder dan een versie voor 5 dagen heb ik niet gevonden.

Zie: http://www.dublinpass.ie/p-74-5-day-rambler-bus-ticket.aspx

Je schijnt korting op deze kaart te krijgen als je tegelijk een Dublin City Pass aanschaft, waarmee je gratis van de luchthaven naar het centrum vervoert wordt en verder heb je korting of gratis entree op heel veel toeristische hightlights.

http://www.dublinpass.ie/t-TypesofDublinPass.aspx
http://www.europeancitycards.com/citycard.asp?id=144&cur=142
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

De rambler kaarten zijn het makkelijkst. Je kunt er alleen mee in de bus, maar dat is toch het overgrote deel van het vervoer in Dublin. Je kunt kiezen uit passen voor meerdere dagen en kan dan onbeperkt met de bussen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
ja, volgens mij wel. In sommige delen niet, in sommige wel. Handig is om dit aan je reisbureau te vragen, of je vraagt het ter plekke. Je kunt het ook vragen bij de lokale VVV in Dublin. Of je belt gewoon iemand en vraagt het. Als dit niet werkt ga je naar http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&aq=&oq=kun+je+in+dublin+een+weekkaart+als+toerist+kopen+voor+de+tram%2fbus&hl=nl&ie=UTF-8&rlz=1T4TSEH_nl___NL404&q=kun+je+in+dublin+een+weekkaart+als+toerist+kopen+voor+de+tram%2fbus&gs_l=hp..0.41l9.0.0.0.67856...........0.dy3NDW9CLMw en klik je op de advertentie. koop zo'n Dublin kaart en kun je gewoon met de bus/tram of iets anders doen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding