Kun je in Dublin een weekkaart voor de bus/tram kopen als toerist?

Ik ga een midweek naar Dublin en wil daar graag onbeperkt met het openbaar vervoer kunnen reizen. Hoe zit dit precies? En hoe duur is dit?

Toegevoegd na 3 uur:
En kun je die op het vliegveld kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Verder dan een versie voor 5 dagen heb ik niet gevonden. Zie: http://www.dublinpass.ie/p-74-5-day-rambler-bus-ticket.aspx Je schijnt korting op deze kaart te krijgen als je tegelijk een Dublin City Pass aanschaft, waarmee je gratis van de luchthaven naar het centrum vervoert wordt en verder heb je korting of gratis entree op heel veel toeristische hightlights. http://www.dublinpass.ie/t-TypesofDublinPass.aspx http://www.europeancitycards.com/citycard.asp?id=144&cur=142

De rambler kaarten zijn het makkelijkst. Je kunt er alleen mee in de bus, maar dat is toch het overgrote deel van het vervoer in Dublin. Je kunt kiezen uit passen voor meerdere dagen en kan dan onbeperkt met de bussen.

ja, volgens mij wel. In sommige delen niet, in sommige wel. Handig is om dit aan je reisbureau te vragen, of je vraagt het ter plekke. Je kunt het ook vragen bij de lokale VVV in Dublin. Of je belt gewoon iemand en vraagt het. Als dit niet werkt ga je naar http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&aq=&oq=kun+je+in+dublin+een+weekkaart+als+toerist+kopen+voor+de+tram%2fbus&hl=nl&ie=UTF-8&rlz=1T4TSEH_nl___NL404&q=kun+je+in+dublin+een+weekkaart+als+toerist+kopen+voor+de+tram%2fbus&gs_l=hp..0.41l9.0.0.0.67856...........0.dy3NDW9CLMw en klik je op de advertentie. koop zo'n Dublin kaart en kun je gewoon met de bus/tram of iets anders doen.

Bronnen:
google en mezelf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100